Jimmy ChooFlash Eau de Parfum pentru femei

28×
Jimmy Choo Flash Eau de Parfum pentru femei
Jimmy Choo Flash Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: JCH0142 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jimmy Choo Flash
Compoziție

Surprindeți-vă anturajul ca un fulger din senin. Apa de parfum pentru femei Jimmy Choo Flash este o neașteptată, dar îmbătătoare combinație de flori, cu fructe și lemn. Este întruchiparea perfectă a feminității și senzualității și creează trăiri de neuitat oricui îl miroase.

  • un parfum de flori și fructe
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • o alegere excelentă pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
La aplicare, vă farmecă mandarina dulce și suculentă, în combinație cu aroma de căpșuni și un strop de piper roz, ușor picant. Urmează un trio de flori albe - crinul senzual, iasomia mătăsoasă și tuberoza amețitoare. Compoziția se estompează treptat, cu tonuri lemnoase, însoțite de accentele dulci și calde ale heliotropului.

Povestea parfumului
Jimmy Choo Flash este un parfum delicat, lansat în anul 2013. Flaconul luxos, ale cărui fațete reflectă superb lumina, devine cel mai trendy accesoriu de pe masa dvs. de toaletă. Supermodelul Natasha Poly, cu farmecul său senzual, dă chip acestui parfum.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, mandarina, capsuna
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
crin alb, tuberoza, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, heliotrop
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Flash27