Jil Sander Sunlighteau de parfum pentru femei

2×
Jil Sander Sunlight eau de parfum pentru femei
Jil Sander Sunlight eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
309RON

Economisiți 45%
60 ml
169RON

Cod: JSD01455 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 16.12.2019
Ridicare personală
luni 16.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Jil Sander Sunlight
Compoziție

Apa de parfum Jil Sander Sunlight este povestea unei femei strălucitoare, plină de încredere, care – precum lumina – nu ascunde nimic și-i uimește pe toți cei din jur.

  • un parfum proaspăt, floral lemnos
  • pentru femeia elegantă și încrezătoare
  • potrivită mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Un debut ca un răsărit proaspăt și efervescent, cu adieri de grepfrut și de piper roz. Compoziția se rotunjește, ca un disc solar, cu notele de bujori, de iasomie și de flori de portocal, completate cu note solare. Baza, seducătoare ca apusul deasupra mării, este dominată de notele de mosc și de extract de cedru alb.

Povestea parfumului
Sunlight este inspirat de strălucirea proprie fiecărei femei echilibrate și pline de încredere. Este intens, calm și absolut de neuitat. Aceste valori sunt împărtășite și de actrița Susan Sarandon, chipul acestei noi esențe lansate în anul 2018.

Compoziție

Note varf
piper roz, grapefruit
Note inima
tonuri solare, floare de portocal, iasomie, bujor
Note baza
mosc, ambroxan, extract de cedru alb
Grupe de parfumuri
florale, citrice

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Sunlight