Jil Sander Sunlight

eau de parfum pentru femei 60 ml

1×
Jil Sander Sunlight eau de parfum pentru femei 60 ml
Jil Sander Sunlight eau de parfum pentru femei 60 ml
Livrare gratuită
309RON

Economisiți 45%
60 ml
169RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: JSD01455 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.08.2019
Ridicare personală
miercuri 21.08.2019
Jil Sander Sunlight
60 ml | 169RON

Descriere parfum Jil Sander Sunlight

Apa de parfum Jil Sander Sunlight este povestea unei femei strălucitoare, plină de încredere, care – precum lumina – nu ascunde nimic și-i uimește pe toți cei din jur.

  • un parfum proaspăt, floral lemnos
  • pentru femeia elegantă și încrezătoare
  • potrivită mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Un debut ca un răsărit proaspăt și efervescent, cu adieri de grepfrut și de piper roz. Compoziția se rotunjește, ca un disc solar, cu notele de bujori, de iasomie și de flori de portocal, completate cu note solare. Baza, seducătoare ca apusul deasupra mării, este dominată de notele de mosc și de extract de cedru alb.

Povestea parfumului
Sunlight este inspirat de strălucirea proprie fiecărei femei echilibrate și pline de încredere. Este intens, calm și absolut de neuitat. Aceste valori sunt împărtășite și de actrița Susan Sarandon, chipul acestei noi esențe lansate în anul 2018.

Compoziție

Note varf
grapefruit, piper roz
Note inima
bujor, floare de portocal, iasomie, tonuri solare
Note baza
ambroxan, extract de cedru alb, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.