Jil Sander StyleEau de Parfum pentru femei

6×
Jil Sander Style Eau de Parfum pentru femei
Jil Sander Style Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: JSD0069 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul black25 în coșul de cumpărături și sărbătoriți Black Friday cu 25% reducere la brandurile selectate! Oferta nu este valabilă produselor aflate la reducere sau la lichidare de stoc.

Descriere parfum Jil Sander Style
Compoziție

Stilul dvs. elegant merită o prezentare perfectă și în ceea ce privește parfumul. Apa de parfum pentru femei Jill Sander Style are o aură de eleganță și de lux discret. Vă permite să vă exprimați pe deplin personalitatea și originalitatea.

  • un parfum elegant, floral pudrat
  • pentru femeile moderne, cu un stil bine definit
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonuri proaspete de frezie, completate armonios cu piper roz, mango suculent și cardamon picant. Notele din inimă sunt florale, cu iasomie senzuală, iris elegant și magnolie uimitoare, un trio care conferă simfoniei parfumate un caracter deosebit de gingaș și de feminin. Finalul parfumului Jill Sander Style este alcătuit din note lemnoase, cu mosc, ambră și vanilie gurmandă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mango, cardamom, frezie, piper roz
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, iasomie, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, cihlimbar, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Style6