Treci la conținutul principal
Jeanne Arthes Boum Metal Eau de Toilette pentru bărbați
Jeanne Arthes Boum Metal Eau de Toilette pentru bărbați
Jeanne Arthes Boum Metal Eau de Toilette pentru bărbați
Note varf
piper roz, frunze violete
Note inima
salvie, cardamom
Note baza
lemn de cedru, vanilie
Grupe de parfumurifougère

Definiți-vă caracterul printr-o mărturie parfumată ce lasă o impresie de neuitat. Apa de toaletă pentru bărbați Jeanne Arthes Boum Metal este un elixir captivant care sărbătorește încrederea, prestanța și sofisticarea masculină, capturând esența însăși a ceea ce înseamnă să fii un adevărat gentleman cu gusturi rafinate.

  • parfum fougère
  • pentru bărbatul viril și senzual
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
În deschiderea parfumului bărbătesc Jeanne Arthes Boum Metal se desfășoară o împletire de arome seducătoare, piperul roz picant pornind focul pentru farmecul dvs. enigmatic. Acompaniat de esența moale și seducătoare a violetei, parfumul înflorește ca un buchet de eleganță atemporală. Inima specială asemenea unei vrăji țesute de aroma salviei și de căldura cardamomului, tușe ce vă subliniază autoritatea și înțelepciunea profundă pe care le aduceți în orice situație. 

Fundația parfumului e plină de o masculinitate rafinată care persistă mult timp după întâlnirea inițială. Lemnul regal de cedru întruchipează puterea și stabilitatea care vă definesc caracterul, în timp ce esența reconfortantă de castan și dulceața seducătoare a vaniliei completează simfonia olfactivă cu o subtilitate care vă accentuează virilitatea și eleganța.

Jeanne ArthesBoum Metal Eau de Toilette pentru bărbați

12×
100 ml
48RON

În stoc | 48,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: JAR05220
1
Cargus
joi 25.07.2024
Ridicare personală
joi 25.07.2024