Hugo Boss BOSS Bottled after shave pentru bărbați

Hugo Boss BOSS Bottled after shave pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled after shave pentru bărbați
Promoție
Economisiți
164RON

Economisiți 15%
100 ml
139RON

139RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG0317 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Bottled
Compoziție

Oferiți-vă o doză suplimentară de motivație și de siguranță de sine, cu care faceți față cu brio unei zile încărcate. Loțiunea după bărbierit Hugo Boss BOSS Bottled, cu parfumul său fresh lemnos-picant, are grijă ca fiecare acțiune celui care o folosește său să fie predestinată succesului. Vă oferă un bărbierit plăcut și un parfum emblematic, plin de siguranță de sine.

Caracteristici:

  • completează perfect apa de toaletă din aceeași gamă 
  • o aromă atemporală, pentru rutina bărbieritului dvs. zilnic
  • înviorează pielea iritată după ras
  • un parfum clasic emblematic, pentru bărbații moderni și siguri pe ei  

Compoziție

Consistență
apă

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled