Hugo Boss Hugo Woman (1997)eau de toilette pentru femei

19×
Hugo Boss Hugo Woman (1997) eau de toilette pentru femei 125 ml
Hugo Boss Hugo Woman (1997) eau de toilette pentru femei 125 ml
125 ml

Cod: HUG0389 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Hugo Boss Hugo Woman (1997)
Compoziție

Descriere:

Hugo Boss Hugo Woman este un parfum proaspat pentru femeile cu spirit vesnic tanar. Modern si simplu, ar putea fi numit un cocktail usor de fructe si flori. Intra in lumea creata de Hugo Boss si bucura-te de luxul si placerea de a trai. Esente delicioase de iasomie, crin si vanilie combinate cu note suculent de mere verzi, plante acvatice si papaya. Respira în mirosul de pace si liniste dat de acordurile de muschi de padure. Pentru femeile care cauta armonia dintre trup si spirit, parfumul Hugo Woman este ideal.

Bucurati-va simturile cu puritate si frumusete. Parfumurile Hugo Boss sunt populare în special in randul tinerei generatii, care stie ce vrea si nu se teme sa obtina. Sa ne trezim si sa prindem gustul tineretii vesnice, experimentand mirosul imbatator al parfumului Hugo Boss Hugo Woman.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frunze de coacaze negre, pepene galben, piersica, papaya, ciclama, mușchi de stejar, mar Granny Smith
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
stanjenel, zambila, crin, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
orhidee, virginia cedru, cihlimbar, rasina, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Hugo Woman (1997)19