Hugo BossBOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru femei

7×
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru femei
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
570RON

Economisiți 54%
100 ml
258RON

258,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG12848 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
Compoziție

Lăsați-vă corpul și mintea inundate de senzația dimineții de după o noapte plină de pasiune. Apa de toaletă pentru femei Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord radiază delicatețea și emoțiile pe care doar bărbatul inimii dvs. le poate evoca. Feminin și luminos, Pure Accord vă poartă oricând pe acest val de senzualitate și de romantism.

  • un parfum oriental, cu tonuri florale intense
  • formează o pereche cu apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
La debut, vă înviorează bergamota citrică dulce, însoțită de esența de lămâie italiană și de un strop de piper roz. Puțin mai târziu, apar tonuri efervescente de osmanthus, completate de flori de portocal și de frezii. Combinația dintre moscul senzual și lemnul de cedru aduce parfumului un contrast de forță și de delicatețe.

Povestea parfumului
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord face parte din seria Hugo Boss BOSS The Scent, parfumuri pline de pasiune și de seducție, pentru el și pentru ea. Și această apă de toaletă pentru femei își are perechea sa masculină. Relația dintre personajele principale, un cuplu întruchipat de Brigit Kos și Jamie Dornan, evoluează spre sfere mai romantice.

Parfumul evocă atmosfera trezirii într-o dimineață luminoasă, lângă persoana iubită, concept în care se înscriu atât compoziția, cât și flaconul. Capacul metalic este deschis la culoare și strălucitor, iar apa de toaletă are o nuanță delicată, de piersică, vizibilă prin flaconul transparent.

Compoziție

Compozitie
mosc, osmanthus heterophyllus, bergamota
Grupe de parfumuri
florale, moscat

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord6