Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum pentru bărbați

2×
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: HUG4052 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Hugo Boss BOSS Bottled Oud
Compoziție

Lăsați-vă sedus de tonurile îmbătătoare de șofran rar, cu scorțișoară dulce și lemn exotic. Rafinata apă de parfum pentru bărbați Hugo Boss BOSS Bottled Oud vă poartă în locuri magice din Orientul Mijlociu, sursa inspirației acestui parfum.

  • un parfum oriental lemnos
  • devine accesoriul preferat al oricărui bărbat modern
  • un parfum mai intens, potrivit mai ales pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație senzuală, de citrice proaspete și mere dulci, urmată de un amestec picant, unde recunoașteți note de scorțișoară parfumată, de cuișoare intense, de șofran prețios și de labdanum inedit. Finalul îndelung al parfumului aparține aromelor lemnoase, în frunte cu lemnul de agar, lemnul de santal și un ingredient unic, cunoscut sub numele de nagarmotha.

Povestea parfumului
Parfumul Hugo Boss BOSS Bottled Oud conține 100 % oud natural și oferă bărbaților un accesoriu elegant, încă din anul 2015.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
citrice, mar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
sofran, cuisoare, galeopsis ladanum, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
agar, lemn de santal, nagarmotha
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled Oud2