Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead plasture de curatare impotriva punctelor negre

11×
Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead plasture de curatare impotriva punctelor negre
Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead plasture de curatare impotriva punctelor negre
10 buc
49RON

4,90RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: HLK1634 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 19.06.2021

Descriere Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead
Caracteristici

Îndepărtați ca prin magie punctele negre și inestetice, cu plasturele Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead! Cu ajutorul unor ingrediente unice, cum ar fi caolinul, acesta poate absorbi excesul de sebum și poate reduce apariția imperfecțiunilor. Plasturele este destinat în principal zonei nasului. În 15 minute, elimină toate impuritățile de pe piele și îi conferă un aspect neted și curat.

Caracteristici

  • elimină punctele negre
  • elimină impuritățile
  • curăță porii
  • netezește pielea
  • elimină excesul de sebum
  • detoxifiază și iluminează tenul

Ingrediente

  • caolin – elimină excesul de sebum, curăță și netezește pielea
  • lămâie – detoxifiază tenul și oferă luminozitate

Aplicare
Curățați pielea și apoi aplicați un plasture pe nasul umed. Lăsați timp de 10 până la 15 minute și apoi îndepărtați plasturele de pe margini spre centru. Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână.

Sfat Notino
Pentru o îngrijire perfectă, folosiți plasturii împreună cu exfoliantul, gelul, masca și balsamul de curățare din gama Holika Holika Pig Nose.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
împotriva punctelor negre

Despre brand Holika Holika

Holika Holika este o nouă marcă de produse cosmetice decorative şi de îngrijire, originară din Coreea, care îşi propune să dezvăluie frumuseţea ascunsă în fiecare femeie. Firma a luat naştere în anul 2010 în Coreea şi, de atunci, se extinde cu succes pe toate pieţele mondiale. Brand-ul Holika Holika oferă produse de înaltă calitate, la preţuri accesibile. Acestea conţin ingrediente exclusive, care asigură o îngrijire optimă a frumuseţii fiecărei femei.
Produsele Holika Holika atrag atenţia şi datorită designului atractiv al ambalajelor, destinat cu precădere consumatorilor tineri, cu un stil de viaţă modern. Sortimentul brand-ului Holika Holika este reprezentat de produse pentru îngrijirea corpului, preparate pentru curăţirea tenului, creme BB, seruri pentru ten, creme pentru ochi, măşti pentru ten şi altele.  Nu lipseşte nici îndrăgita cosmetică decorativă, care vă sporeşte frumuseţea şi farmecul.

Rating Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead11