GUERLAINTerracotta Light pulberi pentru evidentierea bronzului

2×
GUERLAIN Terracotta Light pulberi pentru evidentierea bronzului
GUERLAIN Terracotta Light pulberi pentru evidentierea bronzului
Economisiți
255RON

Economisiți 6%
culoare 00 Light Cool 10 g
238RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 2.380,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: GUR3383
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Oferiți chipului dvs. un aspect natural bronzat, ca și cum tocmai v-ați fi întors dintr-o vacanță pe plajele însorite. Pudra bronzantă iluminatoare Guerlain Terracotta Light combină nuanțe iluminatoare, roz și de bronzer, datorită cărora tenul capătă o luminozitate naturală, cu contururi accentuate. Textura lejeră se contopește imediat în piele și arată natural pe față.

Pudra vă învăluie fața cu arome îmbietoare de vanilie, de flori de ylang-ylang, de tonka și de mosc alb, care vă transportă instantaneu în atmosfera lipsită de griji a zilelor de vară.

Caracteristici:

 • oferă tenului un efect de bronz lejer și un aspect sănătos
 • protejează tenul împotriva poluării și a radicalilor liberi
 • oferă tenului o senzație de confort persistent
 • textura ultrafină se contopește perfect în piele
 • menține hidratarea naturală a tenului
 • într-un ambalaj practic și compact
 • iluminează natural tenul
 • miroase frumos

Ingrediente:

 • substanțe active – protejează tenul împotriva poluării și a radicalilor liberi,
  mențin hidratarea naturală și oferă o senzație de confort
 • praf mineral fin – se contopește perfect cu orice tip de ten

Aplicare:
Se aplică folosind o pensulă medie, pe pomeți și pe obraji, înspre tâmple. Stratificați în funcție de intensitatea dorită.

Caracteristici

Consistență
compact
Efect
iluminare
Efect
iluminator
Nuanță fond de ten
fair

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.