GUERLAIN Samsara Eau de Parfum pentru femei

7×
GUERLAIN Samsara Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Samsara Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
342RON

342,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR0170 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
marți 18.05.2021

Descriere GUERLAIN Samsara
Compoziție

Trăiți senzația seducției irezistibile, oricând doriți. Apa de parfum pentru femei Guerlain Samsara este exact elixirul potrivit. Senzuala și inconfundabila combinație de ylang-ylang, cu iasomie și lemn de santal farmecă milioane de femei, din anul 1853.

  • un fermecător parfum oriental, cu tonuri lemnoase
  • pentru femeile care vor să atragă atenția
  • absolut remarcabilă, datorită lemnului de santal

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonuri romantice de iasomie și flori gingașe de ylang-ylang. La scurt timp, acest duo floral înregistrează prezența cremoasă a santalului, aprofundată la bază de iris, de boabele de tonka și de clasica vanilie, caldă și dulce.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain Samsara este interesant nu doar prin compoziție, ci și datorită istoriei flaconului. Motivul elegant, cu albine, a fost creat în anul 1853, de către Pierre-François-Pascal Guerlain, pentru împărăteasa Eugenia, pe atunci soția lui Napoleon al III-lea.

Parfumul este specific și prin accentul pus pe lemnul de santal, care nu mai fusese folosit în arta parfumeriei într-o asemenea cantitate niciodată până atunci.

Compoziție

Compozitie
lemn de santal, iasomie, vanilie, iris, tonka, Ylang-Ylang
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Samsara7