GUERLAIN Nahema Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN Nahema Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Nahema Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: GUR14157 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Nahema
Compoziție

Cum am putea onora regina florilor, altfel decât cu un parfum unic? Apa de parfum pentru femei Guerlain Nahema este o odă închinată trandafirului, care conține un ingredient secret, provenind direct din interiorul acestei flori inconfundabile. Este vorba de o moleculă revoluționară, care transformă Nahema într-un parfum irepetabil, ce captivează simțurile ca un adevărat elixir.

  • un parfum oriental, cu accente florale și tonuri intense de trandafiri
  • va fi apreciat de o femeie exigentă, cu simț pentru eleganță
  • bogăția compoziției parfumate iese în evidență la evenimente sociale

Compoziția parfumului
Închideți ochii, inspirați aroma și lăsați-vă purtată de tonurile catifelate ale celor mai minunați și mai atent aleși trandafiri. La scurt timp, extractele florale se amestecă cu tonurile proaspete și verzi de zambilă, acordurile dulci de piersici zemoase și pasiflora exotică. În ultima etapă, lemnul fin de santal și misteriosul paciuli ne readuc simțurile pe pământ și ne sugerează căldura căminului.

Povestea parfumului
Mistic și floral, Guerlain Nahema a necesitat 4 ani de muncă asiduă, până când creatorul său l-a adus la perfecțiune. A rezultat un parfum misterios și catifelat, care, acum, face parte din colecția de parfumuri simbolice Guerlain Patrimoine. Flaconul luxos, prin care se observă lichidul auriu, este decorat cu nelipsitul simbol Guerlain – albina, mai precis 69 de albinuțe.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floarea pasiunii, piersica, zambila
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Nahema