GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette pentru femei

GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
274RON

Cod: GUR11107 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descriere parfum GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose
Compoziție

Delicatul parfum floral Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose omagiază feminitatea. Este perfect pentru femeile moderne, versatile, puternice, independente și pasionale. La fel este și fermecătoarea Angelina Jolie, care a devenit chipul parfumului.

Apa de toaletă Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose invită femeile să trăiască fiecare moment la maxim. Compoziția sa, cu fermecătoare tonuri florale, exprimă bucuria individualității și conferă un plus de feminitate celei care o folosește.

  • un parfum floral, cu lavandă Carla, iasomie, neroli și trandafiri
  • chipul parfumului este actrița Angelina Jolie
  • celebrează și întruchipează feminitatea modernă

Compoziția parfumului
Rolul principal în compoziția parfumată revine lavandei franțuzești Carla și iasomiei, însoțite de trandafirul bulgăresc și de neroli. Vârful constă în note de mandarină, de coacăze negre și de măr verde suculent. Inima conține un buchet de trandafiri, cu iasomie, vanilie și neroli. Baza parfumului se remarcă prin vanilie, lemn de santal și mosc alb.

Povestea parfumului
Muza parfumierului Thierry Wasser, autorul parfumului Mon Guerlain Bloom of Rose, a fost actrița americană de renume mondial Angelina Jolie, întruchiparea unei femei versatile care, în ciuda forței și a independenței sale, își păstrează delicatețea și feminitatea. Merită menționat și flaconul luxos, care evocă un trandafir.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar verde, mandarina, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, lavanda, extras din portocala amara, Jasmine (arab)
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mon Guerlain Bloom of Rose