GUERLAIN Mitsouko Eau de Parfum pentru femei

45×
GUERLAIN Mitsouko Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Mitsouko Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
354RON

472,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR0259 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 18.04.2021

Descriere GUERLAIN Mitsouko
Compoziție

Cuvântul japonez „mitsouko” înseamnă „secret” și simbolizează feminitatea misterioasă și plină de pasiune. Esența acestui cuvânt se ascunde în apa de parfum pentru femei, Guerlain Mitsouko. În aroma sa misterioasă, dar perfect echilibrată, veți simți piersici zemoase, note de condimente aromatice și tonuri lemnoase, de pământ și de pădure.

  • un parfum de fructe pentru femei, de tip chypre
  • creat în anul 1919 de Jacques Guerlain
  • inspirat din cultura japoneză

Compoziția parfumului
În acest parfum perfect echilibrat, de tip chypre, se întâlnesc tonurile dulci de piersică cu florile de iasomie și de trandafir roz de mai. Baza misterioasă a parfumului este locul unde se contopesc condimentele aromatice cu mirosul de vetiver și tonurile verdeții din pădure.

Povestea parfumului
În anul 1919, Europa a fost deosebit de fascinată de Japonia și de cultura Orientului Îndepărtat, fapt care a servit ca inspirație pentru Jacques Guerlain. Astfel, a luat naștere parfumul Mitsouko, denumit după eroina celui mai bine vândut roman de atunci, La Bataille. Povestea se desfășoară în anul 1905 în timpul războiului ruso-japonez, când frumoasa Mitsouko, soția unui amiral japonez, s-a îndrăgostit de un ofițer britanic. Ambii bărbați pleacă în război și Mitsouko îl așteaptă pe cel care va supraviețui...

Parfumul se ascunde într-un flacon superb, în stil Art Nouveau, realizat de Georges Chevalier.

Compoziție

Compozitie
condimente, tufă de pădure, piersica
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mitsouko45