GUERLAINMétéorites Powder Brush pensula pentru aplicarea pudrei

1×
GUERLAIN Météorites Powder Brush pensula pentru aplicarea pudrei
GUERLAIN Météorites Powder Brush pensula pentru aplicarea pudrei
Economisiți
205RON

Economisiți 37%
pensula pentru aplicarea pudrei
128RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 128,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: GUR0911
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Doriți să aplicați pudra ușor, rapid și cu un rezultat întotdeauna fără cusur? Pudra de calitate este doar prima parte a succesului. A doua este pămătuful de pudră Guerlain Météorites Powder Brush, realizat din peri de capră de înaltă calitate. Ia exact cantitatea corectă de pudră și este plăcut și moale pe piele.

Designul superb, inspirat de faimoasele perle de pudră Guerlain, și netezimea minunată transformă machiajul într-un moment de fericire.

Caracteristici:

  • pămătuf rotund, voluminos, pentru produse sub formă de pudră
  • ia exact cantitatea de pudră necesară
  • fabricat din peri de calitate, de proveniență animală
  • perii au grosimea ideală
  • foarte plăcut și fin pe piele
  • este inclusă husa lavabilă pentru protecția împotriva deteriorării și a murdăririi

Mod de utilizare:
Cu ajutorul pămătufului, aplicați pudra pe toată fața, pentru a fixa machiajul și a-i prelungi persistența. Pentru un rezultat perfect, trasați cu pămătuful forma literei G, de la frunte la vârful pomeților și apoi peste podul nasului în jos, până la bărbie.

Compoziție completă

N/A Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.