Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme

eau de parfum pentru barbati 75 ml

28×
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme eau de parfum pentru barbati 75 ml
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme eau de parfum pentru barbati 75 ml
75 ml

Cod: GUR0702 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme
75 ml

Descriere parfum Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme

Apa de parfum pentru bărbați Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme este plină de tonuri adânci și intense, care aduc o aromă caldă și picantă. Esențe de lemn și picante, cu o ușoară adiere de fum, cu care veți trăi experiențe emoționale intense și puternice.

Guerlain L’Instant De Eau Extreme este mai bogată prin ea însăși. Aceasta, în primul rând, datorită iasomiei indiene, aromei de cacao și citricelor cu hibiscus, care creează o eleganță fără sfârșit. Dezvăluirea seducătoare a feței masculine adevărate, cu care veți fermeca nu doar o femeie din anturajul dumneavoastră. O poveste unică și adevărată, despre un gentleman care știe ce vrea.

Apa de parfum evidențiază esențele fumurii și prin prelucrarea perfectă a flaconului unic. O bijuterie estetică, ce devine parte integrantă a fiecărui bărbat încrezător. Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme vă va arăta calea, pe care o veți urma cu bucurie. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2005.

Compoziție

Note varf
anason stelat, citrice, elemi
Note inima
ceai, extras din portocala amara, iasomie
Note baza
cacao, hibiscus, lemn de santal, patchouli, virginia cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Guerlain

Parfumurile Guerlain | Cosmeticele Guerlain - legendă în lumea cosmeticelor şi a parfumurilor. Guerlain, brand legendar de parfumuri franţuzeşti, de produse pentru îngrijirea pielii şi de cosmetice decorative, face parte dintre producătorii cei mai renumiţi, iar, datorită tradiţiei sale de peste 180 de ani, se numără printre cei mai vechi.

A fost fondat în 1828 de către Pierre-François-Pascal Guerlain, care a început să-şi vândă propriile parfumuri, ape de toaletă şi produse cosmetice în primul său magazin din Paris. La mijlocul secolului al XIX-lea, Guerlain era cel mai căutat parfumier din Paris, datorită conceptului său de personalizare a parfumurilor - a creat, de exemplu, Eau Impériale pentru Ducesa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea. De-a lungul timpului, a câştigat clienţi la cele mai multe curţi regale europene. Dintre aceştia nu au lipsit regina Victoria a Marii Britanii, regina Isabela a Spaniei sau împărăteasa austriacă Sissi.

Din anul 1860, când Pierre-Francois-Pascal Guerlain a creat primul său parfum Eau de Cologne Impériale, au apărut sub marca Guerlain peste 200 de parfumuri pentru bărbaţi şi femei. Printre creatori, în afară de fondatorul brand-ului, s-au aflat şi descendenţii lui Jacques Guerlain, Jean- Paul Guerlain sau Aimé Guerlain.

Guerlain a folosit întotdeauna materiale rare şi de lux, ca, de exemplu, vanilia franceză sau ylang-ylang-ul din propriile sale plantaţii din Insulele Comore. A fost un inovator şi în utilizarea materialelor sintetice. Parfumul Jicky a fost în 1889 primul în care Aimé Guerlain a adăugat cumarină.

De asemenea, produsele cosmetice decorative şi produsele de îngrijire a pielii Guerlain au fost întotdeauna inovatoare, fiind fabricate cu cele mai moderne tehnici şi folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Brand-ul se mândreşte cu numeroase premiere, cum ar fi primul machiaj solid, realizat în 1840 sau primul ser creat după o expertiză veche de un secol, în 1950. În acel moment era vorba de o metodă cu totul nouă, de aplicare a produselor de îngrijire a pielii.

Guerlain a fost până în 1994 o afacere de familie, condusă de mai multe generaţii de descendenţi ai lui Pierre-François-Pascal. Ulterior, a fost achiziţionat de grupul Louis Vuitton Moet Hennessy, dar faima sa a rezistat. De la parfumuri, la produse pentru îngrijirea corpului şi a pielii, până la produse cosmetice decorative, fiecare dintre produsele Guerlain, existente într-o gamă extrem de largă, rămâne o garanţie a calităţii superioare.

Nu e deci de mirare că Guerlain se asociază, chiar şi astăzi, cu nume sonore din viaţa publică. În timpurile moderne, reprezentanţilor curţilor regale iubitori de Guerlain li se adaugă celebrităţi, cum ar fi Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova sau – cu ceva timp în urmă - Marilyn Monroe.

„Creaţi produse bune şi nu faceţi nicicând compromisuri privind calitatea. Cât despre celelalte, găsiţi idei simple şi puneţi-le în aplicare conştiincios.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

Rating Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme

Adaugă o nouă recenzie

5.0
28 Evaluare
20
5
3
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală