GUERLAIN L'Instant MagicEau de Parfum pentru femei

1×
GUERLAIN L'Instant Magic Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN L'Instant Magic Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: GUR2147 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum GUERLAIN L'Instant Magic
Compoziție

Pășiți într-o lume magică, în care toate dorințele se împlinesc. Apa de parfum pentru femei Guerlain Magic vă transformă viața într-un vis plin de posibilități infinite. Bucurați-vă de aroma proaspătă și senzuală, cu tonuri lemnoase și un suflu catifelat de migdale, în care va fi atât de plăcut să vă învăluiți zilnic.

  • un parfum ușor, floral lemnos
  • pentru femei pozitive și optimiste
  • o combinație unică de tonuri florale și moscate

Compoziția parfumului
După tonurile proaspete de bergamotă de la vârf, încep să domine notele de trandafir proaspăt cules și cele senzual-moscate ale freziei. Compoziția inedit de captivantă are la bază contopirea seducătoare dintre căldura acordurilor lemnoase și rafinamentul migdalelor.

Povestea parfumului
De o lejeritate seducătoare, tonul parfumului pentru femei Guerlain L’Instant Magic câștigă atât inima care îl folosește, cât și pe cea a anturajului acesteia, prin combinația sa unică de esențe de mosc. Apa de parfum este prezentată în emblematica Bee Bottle, care omagiază simbolul brandului – albina. Designul acesteia a fost proiectat în 1853, de Pierre-François-Pascal Guerlain, pentru soția lui Napoleon al III-lea.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, mosc alb, migdale
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Instant Magic1