GUERLAINL'Instant de Guerlain Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
616RON

Economisiți 12%
75 ml
537RON

716,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR14254 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN L'Instant de Guerlain
Compoziție

Clipa de emoție intensă între un bărbat și o femeie este unul dintre acele momente unice, când totul se poate schimba. Aceasta este ideea din spatele apei de parfum Guerlain L‘Instant de Guerlain, care subliniază perfect senzualitatea feminină. Aura sa de ambră cristalină captivează inima bărbatului ideal.

  • un parfum floral-oriental plin de senzualitate
  • o interpretare modernă a parfumului clasic din anul 1921
  • pentru femeile care își urmează sentimentele

Compoziția parfumului
Vârful compoziției vă cucerește cu delicatețea mierii de citrice. Inima vă poartă într-o grădină în plină floare, dominată de un trio de magnolie chinezească, cu ylang-ylang și iasomie. La bază, ambra cristalină, într-o combinație senzuală cu moscul cald și cașmirul fin, oferă o trăire olfactivă lungă și intensă.

Povestea parfumului
Parfumul feminin Guerlain L‘Instant de Guerlain prezintă o concepție modernă și efervescentă a emblematicului Guerlinade din 1921. Versiunea originală a flaconului a fost creată în 1853, chiar de Pierre-François-Pascal Guerlain. Motivul său central este albina, care este simbolul întregului brand și personifică tradiția și munca asiduă, din spatele succesului casei de modă Guerlain.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
magnolie, Jasmine (arab), Ylang-Ylang, miere de citrice, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Instant de Guerlain