GUERLAINL’Essentiel Foundation Brush perie retractabila

1×
GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush perie retractabila
GUERLAIN L’Essentiel Foundation Brush perie retractabila
Economisiți
245RON

Economisiți 6%
228RON

5 de buc. în stoc | 228,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: GUR10912
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Visați la un machiaj fără cusur și fără compromisuri? Peria retractabilă ergonomică, pentru fond de ten, Guerlain L’Essentiel Foundation Brush a fost dezvoltată în atelierul designerului Mathieu Lehanneur, pentru aplicarea ușoară și intuitivă a fondului de ten, în vederea unui rezultat natural și perfect, de fiecare dată.

Carcasa ferește pensula de deteriorare sau de murdărire, fiind accesoriul ideal în călătorie. Rezultatul este un fond de ten perfect aplicat și fără pete, chiar și în zonele greu accesibile, cum ar fi cea din jurul ochilor. Cereți mai mult de la pensula dvs. pentru fond de ten - cereți pensula pentru fond de ten Guerlain L’Essentiel Foundation Brush.

Caracteristici:

 • pensulă pentru machiaj, din fibre sintetice
 • aplică baza uniform și fără pete
 • lasă un efect natural, de a doua piele
 • are un design ergonomic
 • ușor de curățat
 • nu pierde fire
 • ideală pentru călătorii

Rezultatele testului:
→ 33 de femei au testat pensula timp de 1 săptămână

 • pensula permite aplicarea rapidă și precisă a fondului de ten
 • pensula întinde fondul de ten uniform, fără pete sau margini vizibile
 • fondul de ten arată natural pe piele
 • pensula se curăță ușor și nu pierde fire

Mod de utilizare:
Începeți prin a activa și a pregăti tenul, înainte de aplicarea fondului de ten. Tapotați ușor cu o pensulă, din colțul interior al ochiului până la ureche și apoi în jos, până la bărbie. Apoi aplicați cantitatea necesară de fond de ten pe pensulă și creați cinci puncte pe față - pe frunte, pe nas, pe bărbie și pe ambii obraji. Întindeți fondul de ten cu pensula și tapotați-l în piele, din centru spre exterior, până când obțineți un rezultat natural.

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.