GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère Eau de Parfum pentru femei
50 ml
243RON

486,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR3276 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Compoziție

Apa de parfum Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère este parfumul stilat al unei femei elegante, a cărei bucurie de a trăi devine o invitație la o nouă aventură.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei elegante și stilate
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Compoziția se deschide cu tonuri efervescente de apă de trandafiri, de vișine delicate și de migdale ușor amare. Trandafirul senzual apare și în inima parfumului, fiind completată de deliciosul ceai negru. Dulceața jucăușă este intensificată la final de acordurile exotice de tonka și de paciuli.

Povestea parfumului
La crearea acestui parfum s-au folosit trandafiri recoltați în zori, care dinamizează și iluminează toată compoziția. Apa de parfum Ma Robe Hippie-Chic Légère face parte din colecția de succes La Petite Robe Noire, creație a parfumierului Thierry Wasser.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cires, apa de trandafiri
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, ceai negru
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère