Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légèreeau de parfum pentru femei

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère eau de parfum pentru femei
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère eau de parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
50 ml
205RON

Cod: GUR3276 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Compoziție

Apa de parfum Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère este parfumul stilat al unei femei elegante, a cărei bucurie de a trăi devine o invitație la o nouă aventură.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei elegante și stilate
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Compoziția se deschide cu tonuri efervescente de apă de trandafiri, de vișine delicate și de migdale ușor amare. Trandafirul senzual apare și în inima parfumului, fiind completată de deliciosul ceai negru. Dulceața jucăușă este intensificată la final de acordurile exotice de tonka și de paciuli.

Povestea parfumului
La crearea acestui parfum s-au folosit trandafiri recoltați în zori, care dinamizează și iluminează toată compoziția. Apa de parfum Ma Robe Hippie-Chic Légère face parte din colecția de succes La Petite Robe Noire, creație a parfumierului Thierry Wasser.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
apa de trandafiri, cires, migdale
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, ceai negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, tonka
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère

tracking pixel