GUERLAIN HéritageEau de Toilette pentru bărbați

4×
GUERLAIN Héritage Eau de Toilette pentru bărbați
GUERLAIN Héritage Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: GUR0750 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Guerlain de minim 450 RON și vă oferim cadou un mini set care conține: Mon Guerlain apă de parfum pentru femei la 5 ml, crema de zi Abeille Royale la 7 ml, ser Abeille Royale Youth Watery Oil la 5 ml, Abeille Royale Double ser la 5 ml și mascara Mad Eyes în nuanța Noir la 2 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum GUERLAIN Héritage
Compoziție

Inspirată de generația trecută, dedicată bărbaților de mâine. Prin aroma sa rafinată, discretă și misterioasă, apa de toaletă pentru bărbați Guerlain Héritage omagiază păstrarea valorilor de la o generație la alta. Cu arome masculine și, totodată, delicate, este perfectă pentru bărbatul modern.

  • un parfum oriental picant pentru bărbați
  • creat în anul 1992 de Jean-Paul Guerlain
  • pentru bărbatul modern care respectă tradițiile

Compoziția parfumului
Debutul acestui parfum rafinat, călduros și autentic are loc sub influența notelor proaspete de lămâie și de bergamotă, care se îmbină cu mirosul aromatic al lavandei. În inima parfumului se regăsesc notele orientale de coriandru și de piper roz, ușor picant. Nota de bază lemnoasă, cu nuanță de orient, se datorează paciuliei.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain Héritage a fost creat de Jean-Paul Guerlain în anul 1992. Flaconul, inspirat de pendulul lui Foucalt, semnifică trecerea timpului și stabilitatea tradițiilor.

Compoziție

Compozitie
patchouli, lavanda, coriandru
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Héritage4