GUERLAIN Habit Rouge Eau de Toilette pentru bărbați

6×
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Toilette pentru bărbați
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
200 ml
311RON

Cod: GUR0751 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum GUERLAIN Habit Rouge
Compoziție

Fiți unic cu acest parfum plin de curaj, de dinamism și de pasiune. Apa de toaletă pentru bărbați Guerlain Habit Rouge este, din anul 1965, accesoriul indispensabil al multor gentlemani. Lăsați-vă fermecat de acest parfum clasic, exemplul perfect al eleganței franțuzești.

  • un parfum oriental, cu accente citrice
  • o aromă cu bază senzuală, care se estompează elegant
  • conferă renumitul farmec franțuzesc celui care se dă cu el

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețime de bergamotă și de lămâie, combinată cu tonuri picante și lemnoase, care contrastează cu notele calde, oriental balsamice, de la bază. Inima sofisticată este compusă din neroli, iasomie și lemn prețios. Intensitatea compoziției parfumate constă în combinația masculină de piele și lemn de oud, subliniate de vanilie, paciuli și un strop de scorțișoară.

Povestea parfumului
În anul 1965, Guerlain Habit Rouge a devenit primul parfum oriental pentru bărbați. Jean-Paul Guerlain l-a creat ca pe un omagiu adus curselor de cai și dresajului. Cu un caracter atât citric, cât și cald și vanilat, compoziția exprimă geniul contrastelor și al emoțiilor bine stăpânite, esențiale în acest gen de sport.

Compoziție

Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonuri lemnoase, extras din portocala amara, iasomie, condimente
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, patchouli, vanilie, agar
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Habit Rouge6