GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlaineau de cologne pentru femei

GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain eau de cologne pentru femei
GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain eau de cologne pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
270RON

Cod: GUR0577 | 4 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 05.12.2020

Descriere parfum GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain
Compoziție

Ca o rază de soare reflectându-se în apa limpede ca un cristal. Apa de colonie pentru femei, Guerlain Les Colognes Eau de Guerlain, cu aroma sa proaspătă și provocatoare, vă va transporta, cu mirosul său de ierburi aromatice și citrice proaspete, direct în însorita Provence.

  • un parfum citric aromatic pentru femei
  • inspirat de soarele din Provence
  • perfect pentru primăvară și vară

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonurile citrice ale bergamotei și ale lămâii proaspete și zemoase și cu tonurile florale ale verbinei. Urmează dezvăluirea aromaticelor cimbru și neroli. Baza parfumului, care persistă cel mai mult pe piele, este dominată de exotica boabă de tonka.

Povestea parfumului
Renumita casă de parfumuri Guerlain stăpânește arta apelor de colonie încă din anul 1853. Apa de colonie Guerlain Les Colognes Eau de Guerlain a fost creată de Jean-Paul Guerlain în anul 1974, fiind inspirat de însorita Provence. Parfumul este ascuns într-un flacon decorat cu celebrul motiv al celor 69 de albine.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
verbena, bergamota, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
extras din portocala amara, cimbru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain