GUERLAINCologne du Parfumeur eau de cologne unisex

GUERLAIN Cologne du Parfumeur eau de cologne unisex
GUERLAIN Cologne du Parfumeur eau de cologne unisex
Livrare gratuită
100 ml
468RON

468,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR14164 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere GUERLAIN Cologne du Parfumeur
Compoziție

Vesel, extrovertit și modern, acesta este parfumul proaspăt Les Colognes, care vă vorbește prin intermediul moscului alb, al bergamotei verzi și al florilor de portocal. Apa de colonie unisex, GUERLAIN Cologne du Parfumeur, îi va încânta în egală măsură atât pe el, cât și pe ea. Împărtășiți-o cu partenerul dvs. și bucurați-vă de conexiunea intimă pe care v-o oferă.

Căutați o aromă combinabilă cu un alt parfum, apă de parfum sau apă de toaletă din colecția dvs.? Atunci apelați la apa de colonie unisex, GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq. Aceasta – Cologne du Parfumeur – nu este destinată combinațiilor de parfumuri.

  • un parfum moscat, cu tonuri de citrice verzi
  • intim, proaspăt și modern
  • potrivit pentru bărbați și femei

Compoziția parfumului
Debutează fermecător, cu tonuri citrice-amărui de bergamotă, completate de aroma dulce și proaspătă a florilor de portocal. Compoziția este accentuată superb de moscul alb, pur și senzual, care conferă parfumului originalitate și intimitate. Un parfum ușor și plin de viață, pe care îl veți purta zilnic cu încântare.

Povestea parfumului
Cologne du Parfumeur este o apă de colonie modernă, cu tonuri verzi și moscate reflectând calm și prospețime. Creată de Thierry Wasser în 2010, este prezentată într-un flacon decorat cu o constelație de 69 de albine, simbolul imperial și emblema familiei Guerlain „Eaux”.

Florile de portocal folosite în această compoziție au fost descoperite de Thierry Wasser în livada unui prieten din regiunea italiană Calabria. Parfumierul a fost fermecat pe loc de aroma lor incredibil de dulce și de proaspătă, cu accente verzi.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
menta, portocaliu african, rozmarin, citrice, lavanda, lamaie de Amalfi
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Cologne du Parfumeur