GUERLAINChamps-Élysées eau de parfum pentru femei

12×
GUERLAIN Champs-Élysées eau de parfum pentru femei
GUERLAIN Champs-Élysées eau de parfum pentru femei
75 ml

Cod: GUR0045 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Guerlain de peste 280 RON și vă puteți alege un cadou de la acest brand în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere GUERLAIN Champs-Élysées
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Guerlain Champs-Élysées a apărut în onoarea Parisului și a renumitului bulevard Champs-Elysées, unde, la numărul 68, se află nava amiral a brandului Guerlain. Acest vesel parfum floral și-a aflat inspirația într-o mimoză înflorită.

  • un parfum de flori și fructe
  • apărut în onoarea bulevardului parizian Champs-Élysées
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu delicioase coacăze negre, armonizate perfect cu florile de migdal. La scurt timp, apar arome de trandafiri, de mimoză și de liliac. La baza parfumului, aroma senzuală de hibiscus se împletește cu lemnul cald și fin de migdal.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain Champs-Elysées aduce un omagiu orașului luminilor (cum mai este supranumit Parisul) și renumitului bulevard Champs-Élysées, unde se află și sediul luxoasei case de parfumuri. Forma triunghiulară simbolizează atât triunghiul vieții, cât și perspectiva celei mai frumoase străzi din lume – Champs-Élysées – care se întinde de la Piramida Louvre până la Arcul de Triumf.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
floare de migdale, coacaze negre, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mimoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
seminte de hibiscus, lemn de migdale
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Champs-Élysées12