Gucci Rush 2

eau de toilette pentru femei 50 ml

15×
Gucci Rush 2 eau de toilette pentru femei 50 ml
Gucci Rush 2 eau de toilette pentru femei 50 ml
Gucci Rush 2 eau de toilette pentru femei 50 ml
Livrare gratuită
50 ml
292RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: GUC0120 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Gucci Rush 2
50 ml | 292RON

Descriere parfum Gucci Rush 2

Brandul italian de lux Gucci a lansat în anul 2001 apa de toaletă cu aromă florală şi de fructe Gucci Rush 2. Apa de toaletă feminină Gucci Rush 2 este succesoarea mult îndrăgitei Gucci Rush din anul 1999.

Spre deosebire de precursoarea sa, Gucci Rush 2 se poate mândri cu ingrediente care nu urmează structura clasică a piramidei olfactive. Structura apei de toaletă Gucci Rush 2 a fost în mod intenționat creată orizontal, astfel că puteţi savura toate tonurile deodată.

Această apă de toaletă este destinată tuturor femeilor originale şi pretenţioase, care gustă din plin fiecare moment. Gucci Rush 2 este un cocteil plin de tinereţe şi de energia tonurilor de flori şi fructe, cu un final lemnos. Creatorii apei de toaletă s-au inspirat din personalitatea impulsivă şi plină de încredere în sine a orăşencelor secolului al XXI-lea.

Compoziție

Note baza
coacaze negre, mosc, stejar
Note inima
frezie, gardenie, trandafir
Note varf
lacramioare, lemn, narcisa
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gucci

Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.
Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

Rating Gucci Rush 2

Adaugă o nouă recenzie

5.0
15 Evaluare
13
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală