Gucci Rush 2eau de toilette pentru femei

15×
Gucci Rush 2 eau de toilette pentru femei
Gucci Rush 2 eau de toilette pentru femei
Promoție
50 ml
179RON

Cod: GUC0120 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.02.2020
Ridicare personală
luni 24.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Gucci Rush 2
Compoziție

Brandul italian de lux Gucci a lansat în anul 2001 apa de toaletă cu aromă florală şi de fructe Gucci Rush 2. Apa de toaletă feminină Gucci Rush 2 este succesoarea mult îndrăgitei Gucci Rush din anul 1999.

Spre deosebire de precursoarea sa, Gucci Rush 2 se poate mândri cu ingrediente care nu urmează structura clasică a piramidei olfactive. Structura apei de toaletă Gucci Rush 2 a fost în mod intenționat creată orizontal, astfel că puteţi savura toate tonurile deodată.

Această apă de toaletă este destinată tuturor femeilor originale şi pretenţioase, care gustă din plin fiecare moment. Gucci Rush 2 este un cocteil plin de tinereţe şi de energia tonurilor de flori şi fructe, cu un final lemnos. Creatorii apei de toaletă s-au inspirat din personalitatea impulsivă şi plină de încredere în sine a orăşencelor secolului al XXI-lea.

Compoziție

Note varf
lacramioare, lemn, narcisa
Note inima
gardenie, trandafir, frezie
Note baza
stejar, mosc, coacaze negre
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Rush 2