Gucci Rush 2 Eau de Toilette pentru femei

20×
Gucci Rush 2 Eau de Toilette pentru femei
Gucci Rush 2 Eau de Toilette pentru femei
50 ml
183RON

Cod: GUC0120 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.01.2021

Descriere parfum Gucci Rush 2
Compoziție

O lady elegantă la prima vedere și o divă senzuală, de neuitat, pe dinăuntru? Personalitatea dvs. este perfect ilustrată de apa de toaletă pentru femei Gucci Rush 2. Este destinată femeilor care adoră originalitatea și știu să guste din plin fiecare moment.

  • un parfum floral-lemnos, cu adieri de fructe
  • pentru femeia modernă și energică
  • potrivit pentru zi, mai ales pe vreme caldă

Compoziția parfumului
Debutează cu acorduri florale elegante: trandafiri, frezii și lăcrămioare. La scurt timp, lasă locul notelor din inimă, compuse din crini, cu gardenii, narcise și ineditele frunze de palmier. Moscul captivant, mușchiul de stejar și coacăzele negre suculente, din notele de bază, adaugă întregii compoziții senzualitate și profunzime.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Rush 2 a fost lansat în anul 2001. Continuă succesul popularului parfum Gucci Rush din anul 1999. Ca și predecesorul său, Rush 2 are un flacon inedit, a cărui formă geometrică încântă iubitorii designului minimalist; în plus, încape comod în orice geantă sau gentuță.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lacramioare, lemn, narcisa
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, trandafir, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stejar, mosc, coacaze negre
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Rush 220