Gucci Rush Eau de Toilette pentru femei

5×
Gucci Rush Eau de Toilette pentru femei
Gucci Rush Eau de Toilette pentru femei
50 ml
195RON

390,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC0135 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Rush
Compoziție

Impulsivă și irezistibilă, ca dragostea la prima vedere - aceasta este apa de toaletă pentru femei Gucci Rush, în atemporalul său flacon roșu, care încape comod în orice poșetă. Inspirați-i aroma și veți simți brusc un val de bucurie și de extaz, atunci când realizați că inimaginabilul a devenit posibil.

  • un parfum floral de tip chypre, plin de mister
  • pentru o femeie modernă și sigură pe sine
  • potrivit mai ales seara sau la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
Parfumul debutează cu piersică zemoasă, petale de frezie africană și gardenie din California. La scurt timp, pe primul plan trece inima senzuală, cu un cocktail de trandafiri de Damasc, iasomie îmbătătoare și semințe de coriandru. Baza compoziției constă în acorduri exotice, de vetiver și paciuli, care, împreună cu vanilia dulce, conferă aromei caracterul său seducător și irezistibil.

Povestea parfumului:
Parfumul este o creație a maestrului Michel Almairac. Rush a apărut în parfumerii în anul 1999, înregistrând un succes instantaneu. Flaconul geometric precis, perfect simetric și de un roșu intens este imposibil de trecut cu vederea.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
gardenie, frezie, piersica
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, trandafir de Damasc, coriandru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Rush5