GucciGuilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum pentru femei

7×
Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
90 ml
340RON

377,78RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC3282 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Guilty Absolute Pour Femme
Compoziție

Apa de parfum Guilty Absolute Pour Femme, de la Gucci este destinată femeii sigure pe sine și seducătoare, care nu se teme să se lase în voia celor mai tainice dorințe. Cedează și tu în fața acestui parfum senzual, care întruchipează irezistibilul absolut!

  • un parfum de tip chypre, cu fructe
  • pentru femeia modernă, încrezătoare în sine
  • un parfum de toată ziua, dar potrivit și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția specială a acestui parfum îl face să persiste pe piele de la prima aplicare, până la sfârșitul zilei. O simfonie de acorduri delicate de mure zemoase, sw eleganți trandafiri bulgărești și de paciuli exotic, cu adieri lemnoase GoldenWood®, care îi conferă parfumului căldură o uimitoare profunzime.

Povestea parfumului
Guilty Absolute Pour Femme a apărut împreună cu perechea sa masculină, Guilty Absolute, ca o expresie a spiritului modern și liber al bărbaților și al femeilor care nu se uită înapoi, trăind prezentul fără reguli și limitări. Parfumul a fost lansat în anul 2018.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mure, piper roz, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
chiparos, tonuri lemnoase, trandafir bulgaresc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Absolute Pour Femme7