GucciFlora Emerald Gardenia Eau de Toilette pentru femei

Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette pentru femei
Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
372RON

372,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC04387 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Flora Emerald Gardenia
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru femei Gucci Flora Emerald Gardenia vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
apa de pepene, lamaie, para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lotus, frangipani
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, lemn de cedru, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Flora Emerald Gardenia