GucciBloom săpun solid pentru femei

Gucci Bloom săpun solid pentru femei
Gucci Bloom săpun solid pentru femei
150 g

Cod: GUC04805 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Gucci Bloom

Convingeți-vă personal că și simpla spălare a mâinilor, dușul sau baia poate oferi experiențe inedite. Săpunul parfumat Gucci Bloom completează minunat parfumul din aceeași colecție și, în plus, eliberează pielea de impurități.

Caracteristici:

  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul
  • curăță delicat pielea

Cum se utilizează:
Se aplică săpunul pe piele, se spumează delicat și se masează. Se clătește cu apă călduță.

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom