Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum pentru femei

3×
Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
309RON

309RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC03880 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 26.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Gucci Bloom Nettare di Fiori
Compoziție

Parfumul Gucci Bloom Nettare di Fiori te transportă într-o grădină abundând de flori luxuriante, în momentul magic al amurgului, când toate florile miros îmbătător, după o zi plină de soare.

  • un îmbătător parfum floral-lemnos
  • pentru o femeie romantică și seducătoare
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția se deschide cu femininele petale de trandafir, încălzite de acorduri de ghimbir. Inima dezvăluie note elegante de tuberoză, de flori mici și roz de caprifoi chinezesc și de iasomie indiană. Baza, de paciuli, mosc și osmanthus, adaugă parfumului profunzime și un farmec irezistibil.

Povestea parfumului
Gucci Bloom Nettare di Fiori este rezultatul celei de-a treia colaborări dintre Alessandro Michele, directorul de creație al casei de modă Gucci și legendarul parfumier Alberto Morillas. Parfumurile din colecția Bloom sunt inspirate de eleganța atemporală a florilor, simbol al frumuseții, al forței și al prieteniei feminine. Această interpretare mai întunecată și mai senzuală a originalului Bloom a fost lansată în anul 2018.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, tuberoza, caprifoi chinezesc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, osmanthus heterophyllus, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom Nettare di Fiori3