Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum pentru femei

8×
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
387RON

387,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC05071 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Compoziție

Nu trebuie să fiți o cititoare pasionată, pentru a cădea în mrejele noului capitol Bloom, o îmbătătoare scrisoare parfumată semnată Gucci. Apa de parfum Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vă conduce printr-o poveste magică, cu zei din Grecia antică.

  • un parfum curat, floral și elegant
  • varianta intensă a emblematicului Gucci Bloom
  • primul flacon al liniei Bloom într-un flacon de altă culoare decât roz

Compoziția parfumului
Încă din primul moment, un buchet bogat de flori albe captivează simțurile. Mai întâi înflorește îmbătătoarea tuberoză, urmată de iasomia amețitoare și de trandafirii de Damasc. Baza parfumului este construită pe acorduri dominate de iris și de caprifoi chinezesc, care transformă aroma în varianta olfactivă a ambroziei.

Povestea parfumului
Ambrozia, al cărei nume face parte din denumirea parfumului, este băutura nemuririi zeilor, menționată în mitologia greacă. Nu numai cuvântul în sine, ci și magia pe care o radiază în jurul său se regăsesc în acest elegant parfum feminin.

Conceptul liniei Gucci Bloom poate fi descris ca o sărbătoare a diverselor manifestări ale feminității moderne. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori se încadrează în temă, fiind o variantă mai intensă a emblematicului Gucci Bloom. Bogăția sa se reflectă și în flaconul colorat într-o nuanță senzuală, de roșu burgund.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
tuberoza
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stanjenel, caprifoi chinezesc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom Ambrosia di Fiori8