Gucci Bloom Acqua di Fiorieau de toilette pentru femei

3×
Gucci Bloom Acqua di Fiori eau de toilette pentru femei
Gucci Bloom Acqua di Fiori eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
274RON

Cod: GUC3254 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Gucci Bloom Acqua di Fiori
Compoziție

Apa de toaletă pentru femei Gucci Bloom Acqua di Fiori este ca o plimbare de dimineață printr-o grădină cu flori, unde fiecare petală delicată este presărată cu diamante de rouă.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeia romantică și optimistă
  • parfumul ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație efervescentă de frunze de galbanum și boboci de coacăze negre. La scurt timp, inima parfumului își face simțită prezența cu note de iasomie, de tuberoză și de caprifoi chinezesc cu floricele roz. Compoziția este clădită pe o bază de mosc și de lemn de santal, cu aura lor feminină și seducătoare.

Povestea parfumului
Gucci Bloom Acqua di Fiori reprezintă a doua cooperare a lui Alessandro Michele, director de creație al casei de modă Gucci, cu legendarul parfumier Alberto Morillas. La fel ca și apa de parfum Bloom, Acqua di Fiori este inspirată de iubirea față de flori, care simbolizează, prin formele și culorile lor, frumusețea, forța și prietenia femeilor. Această interpretare mai proaspătă și mai jucăușă a parfumului Bloom a fost lansată pe piață în anul 2018.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
galbanum, flori de coacăze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
caprifoi chinezesc, iasomie, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Am scris despre Gucci Bloom Acqua di Fiori
Articole

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom Acqua di Fiori