Gucci Bloom Acqua di Fiori

eau de toilette pentru femei 100 ml

Gucci Bloom Acqua di Fiori eau de toilette pentru femei 100 ml
Gucci Bloom Acqua di Fiori eau de toilette pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
274RON

Cod: GUC3254 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
Gucci Bloom Acqua di Fiori
100 ml | 274RON

Descriere parfum Gucci Bloom Acqua di Fiori

Apa de toaletă pentru femei Gucci Bloom Acqua di Fiori este ca o plimbare de dimineață printr-o grădină cu flori, unde fiecare petală delicată este presărată cu diamante de rouă.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeia romantică și optimistă
  • parfumul ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație efervescentă de frunze de galbanum și boboci de coacăze negre. La scurt timp, inima parfumului își face simțită prezența cu note de iasomie, de tuberoză și de caprifoi chinezesc cu floricele roz. Compoziția este clădită pe o bază de mosc și de lemn de santal, cu aura lor feminină și seducătoare.

Povestea parfumului
Gucci Bloom Acqua di Fiori reprezintă a doua cooperare a lui Alessandro Michele, director de creație al casei de modă Gucci, cu legendarul parfumier Alberto Morillas. La fel ca și apa de parfum Bloom, Acqua di Fiori este inspirată de iubirea față de flori, care simbolizează, prin formele și culorile lor, frumusețea, forța și prietenia femeilor. Această interpretare mai proaspătă și mai jucăușă a parfumului Bloom a fost lansată pe piață în anul 2018.

Compoziție

Note varf
flori de coacăze negre, galbanum
Note inima
caprifoi chinezesc, iasomie, tuberoza
Note baza
lemn de santal, mosc
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Despre brand Gucci

Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.
Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

Rating Gucci Bloom Acqua di Fiori

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!