Grès Madame Grès Eau de Parfum pentru femei

12×
Grès Madame Grès Eau de Parfum pentru femei
Grès Madame Grès Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
325RON

Economisiți 82%
100 ml
57RON

57RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GRE0952 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descriere parfum Grès Madame Grès
Compoziție

Experimentați un buchet de flori uimitor, care vă completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată. Apa de parfum pentru femei Grès Madame Grès, cu aroma sa senzuală, vă transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare. Un parfum iconic special creat pentru toate femeile moderne care sunt în căutarea unui rafinament de neegalat.

  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • potrivit pentru fiecare zi
  • parfum floral-oriental

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note delicioase de grapefruit și ananas care se amestecă cu acorduri picante de cardamom. Inima florală a parfumului este alcătuită de notele de bujor, frezie și magnolie, care conferă parfumului opulență și atracție estetică. O notă subtilă de lemn de santal, vanilie fină și patchouli oriental completează perfect creația, oferindu-i o semnătură inconfundabilă.

Povestea parfumului
Parfumul distinctiv Madame Grès aduce un omagiu fondatoarei casei de modă Grès cu o estetică istorică. Atât Grecia antică, cât și sculpturile istorice stau la baza pieselor couture create de Alix Grès. Această piramidă parfumată a fost lansată de către parfumierul Sidonie Lancesseur în anul 2013.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, ananas
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frezie, bujor, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, piele, patchouli, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Grès

Brandul Grès este întruchiparea eleganței, a feminității și a atemporalității. Renumitele sale creații vestimentare au definit termenul haute couture și au îmbrăcat vedete precum Marlene Dietrich, Greta Garbo și Jacqueline Kennedy.

Brandul a fost fondat de creatoarea de modă Germaine Émilie Krebs, cunoscută sub numele de Madame Grès, care s-a dedicat modei încă din anii '30. În 1942, Madame a deschis casa de modă Grès, al cărei nume era anagrama prenumelui soțului ei, un pictor rus pe nume Serge Czerefkov.

Primul parfum Grès a apărut în 1958. Este vorba de parfumul pielos Grès Cabochard, inspirat de o călătorie în India, din care Madame Grès tocmai se întorsese. Emblematicul parfum este încă pe piață, fiind îndrăgit și astăzi. O altă creație preferată este și apa de parfum Grès Madame Grès, cu note de ananas, de lemn de santal și de paciuli, sau parfumul floral Grès Cabotine de Grès, definit de acorduri de tuberoză, de zambile și de garoafe.

Rating Grès Madame Grès12