Grès Cabotine de Gres set cadou X. pentru femei

Grès Cabotine de Gres set cadou X. pentru femei
Grès Cabotine de Gres set cadou X. pentru femei

Cod: GRE01298 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + lapte de corp 200 ml

Descriere parfum Grès Cabotine de Gres
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Grès Cabotine. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • setul conține parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • parfum pentru fiecare zi
  • foarte potrivit ca un cadou

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • lapte de corp 200 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Grès

Brandul Grès este întruchiparea eleganței, a feminității și a atemporalității. Renumitele sale creații vestimentare au definit termenul haute couture și au îmbrăcat vedete precum Marlene Dietrich, Greta Garbo și Jacqueline Kennedy.

Brandul a fost fondat de creatoarea de modă Germaine Émilie Krebs, cunoscută sub numele de Madame Grès, care s-a dedicat modei încă din anii '30. În 1942, Madame a deschis casa de modă Grès, al cărei nume era anagrama prenumelui soțului ei, un pictor rus pe nume Serge Czerefkov.

Primul parfum Grès a apărut în 1958. Este vorba de parfumul pielos Grès Cabochard, inspirat de o călătorie în India, din care Madame Grès tocmai se întorsese. Emblematicul parfum este încă pe piață, fiind îndrăgit și astăzi. O altă creație preferată este și apa de parfum Grès Madame Grès, cu note de ananas, de lemn de santal și de paciuli, sau parfumul floral Grès Cabotine de Grès, definit de acorduri de tuberoză, de zambile și de garoafe.

Rating Grès Cabotine de Gres