Grès Cabochard Chérie Eau de Parfum pentru femei

2×
Grès Cabochard Chérie Eau de Parfum pentru femei
Grès Cabochard Chérie Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Economisiți
335RON

Economisiți 73%
100 ml
89RON

89,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GRE01279 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Grès Cabochard Chérie
Compoziție

Fiecare femeie hotărâtă știe că, uneori, un mic compromis poate face minuni, iar apa de parfum Grès Cabochard Chérie vă confirmă această convingere. În plus, vă permite să vă atingeți obiectivele, rămânând mereu fermecătoare.

  • un parfum floral feminin, de tip chypre
  • pentru toate femeile independente, hotărâte să-și atingă scopurile
  • parfumul a fost lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Pregătiți-vă pentru un debut radiant, în regia bergamotei dulci și proaspete și a busuiocului, subliniate de un acord delicios de pară. Acestea lasă locul inimii florale, dominate de narcisă, în compania florilor aromate de portocal și a freziilor delicate. Ore întregi după ce v-ați parfumat, vă însoțesc în continuare tonurile lemnoase de paciuli, cu adieri de praline și de piele.

Povestea parfumului
Femeile care adoră notele acestui parfum și femeile hotărâte, care știu ce vor, se numără printre fanele parfumului Grès Cabochard Chérie. Parfumul reflectă personalitatea femeilor care fac doar ceea ce își doresc cu adevărat. De fiecare dată când vă parfumați, pare să vă întrebe dacă vă numărați printre ele.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, busuioc, para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
narcisa, floare de portocal, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
praline, patchouli, piele
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Grès

Brandul Grès este întruchiparea eleganței, a feminității și a atemporalității. Renumitele sale creații vestimentare au definit termenul haute couture și au îmbrăcat vedete precum Marlene Dietrich, Greta Garbo și Jacqueline Kennedy.

Brandul a fost fondat de creatoarea de modă Germaine Émilie Krebs, cunoscută sub numele de Madame Grès, care s-a dedicat modei încă din anii '30. În 1942, Madame a deschis casa de modă Grès, al cărei nume era anagrama prenumelui soțului ei, un pictor rus pe nume Serge Czerefkov.

Primul parfum Grès a apărut în 1958. Este vorba de parfumul pielos Grès Cabochard, inspirat de o călătorie în India, din care Madame Grès tocmai se întorsese. Emblematicul parfum este încă pe piață, fiind îndrăgit și astăzi. O altă creație preferată este și apa de parfum Grès Madame Grès, cu note de ananas, de lemn de santal și de paciuli, sau parfumul floral Grès Cabotine de Grès, definit de acorduri de tuberoză, de zambile și de garoafe.

Rating Grès Cabochard Chérie2