Goldwell Topchic culoare par

Goldwell Topchic culoare par
Goldwell Topchic culoare par
33RON
55,00RON / 100 ml, incl. TVA
culoare 11 N 60 ml
Cod: GLW0140 | 5 de buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Goldwell Topchic
Caracteristici

Vopseaua de păr Goldwell Topchic vă ajută să aveți o nuanță cu adevărat frumoasă. Folosește un sistem inteligent, care asigură o culoare rezultantă de o intensitate fără compromisuri și de o persistență durabilă. Acoperă perfect și firele albe.

Caracteristici:

  • creează o culoare de păr intensă și radiantă
  • acoperă firele albe în proporție de 100 %
  • rezultatul este perfect uniform
  • vopseaua este delicată și, totodată, eficientă

Ingrediente:

  • Coenzyme Technology – protejează împotriva radicalilor liberi, asigurând o culoare frumoasă, un păr fin și un efect durabil
  • Equalizer System 2.0 – o combinație de polimeri patentați, cu agenți de netezire; compensează diferențele în structura suprafeței părului
  • Intra-Lipid – ușurează pieptănarea părului și are efect de netezire
    → totul face parte din sistemul IPS (Integrated Protect System) – un sistem inteligent de vopsire a părului, rezultatul a 40 de ani de experiență în domeniul vopsirii profesionale a părului

Aplicare:
Amestecați vopseaua cu oxidantul, în raport de 1:1. Pulverizați pe rădăcini și pe lungimea părului și lăsați să acționeze. Respectați instrucțiunile de pe ambalaj.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Culoare
blond

Despre brand Goldwell

Produsele profesionale Goldwell pentru îngrijirea părului transformă în realitate dorințele stiliștilor și ale clienților lor. Lansat în 1948, brandul Goldwell oferă părului o îngrijire complexă, iar inovatoarele sale game de produse au succes atât acasă, cât și în saloanele de coafură.
Portofoliul extins și programele de formare și de expertiză de înalt nivel au propulsat brandul Goldwell în topul preferințelor. Noua colecție anuală este un eveniment de prestigiu, care dă tonul celor mai noi tendințe în coafură și în modă, inspirate de stiliștii de top, pe plan mondial.
Produsele Goldwell ajută stiliștii din întreaga lume să realizeze coafuri fără egal. Ajută, de asemenea clienții, să își îngrijească părul și să se simtă și acasă la fel de răsfățați ca într-un salon de lux. Indiferent dacă alegi un șampon Goldwell pentru strălucirea părului, un produs de coafat sau o vopsea, rezultatele sunt mereu perfecte.

Rating Goldwell Topchic