Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette pentru bărbați

19×
Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette pentru bărbați
Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
278RON

278,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV0173 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Givenchy Xeryus Rouge
Compoziție

Adorați libertatea și nu vă temeți de riscuri? Atunci apa de toaletă pentru bărbați Givenchy Xeryus Rouge este ideală pentru dvs. Este înfocată, senzuală, plină de mister... și la fel de irezistibilă ca și cel care o folosește.

  • un parfum cald, oriental-lemnos
  • pentru bărbatul care adoră libertatea și nu se teme de riscuri
  • pentru fiecare zi și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează cu kumquat exotic și cactus verde. Apoi, pe prim plan trece un ingredient inedit – ardeiul roșu picant. Baza parfumului, care persistă cel mai mult pe piele, este dominată de tonurile calde ale lemnului de cedru.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 1995. Compoziția sa lemnos-orientală este opera parfumierei Annick Ménardo. Flaconul de un roșu intens reflectă caracterul înfocat al parfumului.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
kumquat
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cactus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, lemn de cedru
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Xeryus Rouge19