Givenchy Eau de Toilette pentru bărbați

30×
Givenchy Pí Eau de Toilette pentru bărbați
Givenchy Pí Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
311RON

311RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV0125 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 26.02.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Givenchy Pí
Compoziție

π sau Pi. A șaisprezecea literă a alfabetului grec, faimosul 3,14 sau, de asemenea, un parfum oriental lemnos, perfect pentru un cuceritor în căutare constantă de noi emoții. Apa de toaletă pentru bărbați Givenchy Pi eliberează pe pielea dvs. forța tonurilor lemnoase, care, alături de seducătorul benzoin, vă subliniază perfect carisma.

  • un parfum lemnos oriental
  • pentru bărbatul care își depășește bucuros limitele
  • lansat în anul 1998

Compoziția parfumului
Debutează cu mandarine și ace de pin. Apoi înfloresc note de neroli, de geranium și de anason, cu esența denumită Infinium, un ulei eteric menit să aducă un plus de armonie și de prospețime compoziției, denumită de conducerea Givenchy „parfumul intelectualului“. Baza parfumului constă în lemnul exotic Ironwood și în cristale de benzoin.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Pi a fost creat în anul 1998 de Alberto Morillas. Flaconul original, cu simbolul Pi, a fost creat de Serge Mansau.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
infinium, pin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, lemnul de fier
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Pí30