Givenchy Organza Eau de Parfum pentru femei

62×
Givenchy Organza Eau de Parfum pentru femei
Givenchy Organza Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
379RON

Cod: GIV0107 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Givenchy Organza
Compoziție

În fiecare femeie se ascunde o zeiță, doar că trebuie descoperită. Vă ajută apa de parfum pentru femei Givenchy Organza, al cărei parfum curat, clasic și elegant, debordând de flori presărate cu vanilie și chihlimbar, întruchipează frumusețea feminină fără vârstă.

  • un parfum floral oriental
  • celebrează zeița din fiecare femeie
  • lansat în anul 1997

Compoziția parfumului
Debutează cu tonurile îmbătătoare ale iasomiei. Apoi înflorește irezistibila gardenie. Baza parfumului, care durează cel mai mult timp pe piele, este dominată de vanilia delicioasă, care vă mângâie literalmente simțurile.

Povestea parfumului
La fel ca parfumul, flaconul cu forme feminine celebrează feminitatea. Parfumul este o creație Sophie Labbé, iar flaconul a fost proiectat de „maestrul flacoanelor“, Serge Mansau.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
iasomie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Organza62