Givenchy L’Interdit IntenseEau de Parfum pentru femei

2×
Givenchy L’Interdit Intense Eau de Parfum pentru femei
Givenchy L’Interdit Intense Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
80 ml
482RON

Cod: GIV08853 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Givenchy de minim 370 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Givenchy L’Interdit Intense
Compoziție

Apa de parfum Givenchy L‘Interdit Intense vă transportă în locuri interzise, unde vă descoperiți cele mai intense emoții. Compoziția sa parfumată impulsivă, brutală și plină de atracție magnetică ascunde flori de portocal, tuberoză captivantă, vanilie senzuală și câteva semințe de susan prăjite și sărate.

Sunteți pregătită să pășiți în necunoscut și să aflați lucruri neștiute?

  • un parfum floral oriental, cu tonuri lemnoase
  • lansat în anul 2020
  • ideal seara și în zile reci

Compoziția parfumului
Debutează cu flori de portocal și tonuri captivante, de tuberoză. Apoi se dezvoltă nota de paciuli, în combinație cu vetiverul lemnos. Baza parfumului, care durează cel mai mult pe piele, se distinge prin vanilie gurmandă și tonuri sărate, de susan prăjit.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
floare de portocal, tuberoza
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, vetiver
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, susan negru
Grupe de parfumuri
orientale, florale, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy L’Interdit Intense2