Givenchy Insensé UltramarineEau de Toilette pentru bărbați

16×
Givenchy Insensé Ultramarine Eau de Toilette pentru bărbați
Givenchy Insensé Ultramarine Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
300RON

Cod: GIV0095 | 5 de buc. în stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Givenchy de minim 370 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 05.12.2020

Descriere parfum Givenchy Insensé Ultramarine
Compoziție

Vă place să trăiți din plin, iubiți natura și vă atrage largul mării? Atunci, apa de toaletă Givenchy Insensé Ultramarine este parfumul dvs. Este seducător, dinamic și plin de energie descătușată, creat parcă special pentru zile pline de aventuri - și nu doar pe mare.

  • un parfum fresh aromatic, cu tonuri acvatice
  • pentru un bărbat de acțiune, care trăiește viața din plin
  • evocă prospețimea mării

Compoziția parfumului
Prospețime, puritate și temperament. Aceasta este descrierea ideală a parfumului Givenchy Insensé Ultramarine. Compoziția sa modernă și dinamică aduce în prim plan acorduri de galbanum, de lemn cald de cedru și de vetiver aromatic.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 1994. Compoziția aparține parfumierului Christian Mathieu. Caracterul fresh al parfumului este evocat și de flacon.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
galbanum
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lemn de cedru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver
Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Insensé Ultramarine16