GivenchyGloss Interdit Vinyl lip gloss

Givenchy Gloss Interdit Vinyl lip gloss
Givenchy Gloss Interdit Vinyl lip gloss
culoare 14 Solar Orange 6 ml

Cod: GIV07365 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Givenchy de peste 290 RON și vă puteți alege cadou o geantă pentru cosmetice sau noul parfum pentru femei, Givenchy Irresistible la 15 ml, în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Givenchy Gloss Interdit Vinyl
Caracteristici

Luciul de buze Givenchy Gloss Interdit Vinyl dă buzelor un aspect minunat.

Caracteristici:

  • conferă volum buzelor
  • strălucește

Cum se utilizează:
Se aplică pe buze un strat uniform, cu aplicatorul.

Caracteristici

Culoare
portocaliu
Efect
strălucitor

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Gloss Interdit Vinyl