GivenchyGivenchy III eau de toilette pentru femei

Givenchy Givenchy III eau de toilette pentru femei
Givenchy Givenchy III eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
517RON

Economisiți 34%
100 ml
338RON

338,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV2423 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 20.09.2021

Descriere Givenchy Givenchy III
Compoziție

Aruncați o privire în istoria casei de modă Givenchy, prin intermediul acestui parfum emblematic. Apa de toaletă pentru femei Givenchy Givenchy III a fost primul parfum haute couture vândut în masă, încă din anii 70 ai secolului trecut. Acest parfum atemporal și sofisticat reprezintă și astăzi o necesitate pentru orice femeie stilată.

  • un parfum chypre floral
  • pentru toate femeile cu simțul eleganței
  • parfumul vă completează la orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul floral combină patru ingrediente, fiecare cu locul său bine stabilit. Debutează cu tonuri rășinoase de galbanum și de zambile, care se combină apoi cu note de trandafir oriental și de iasomie îmbătătoare. Experiența rafinată se încheie cu un duo rafinat, de paciuli pământiu cu mușchi de stejar.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Givenchy III a fost creat în anul 1970 și a primit numele adresei din cartierul de lux din Paris, unde se află casa de modă franceză Givenchy Couture House. Parfumul este întruchiparea eleganței rafinate a colecțiilor haute couture.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
galbanum, zambila
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Givenchy III