Givenchy Gentleman Givenchy set cadou II. pentru bărbați

Givenchy Gentleman Givenchy set cadou II. pentru bărbați
Givenchy Gentleman Givenchy set cadou II. pentru bărbați
Livrare gratuită
325RON

325,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: GIV08885 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Toilette 100 ml + gel de duș 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Givenchy Gentleman Givenchy
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Givenchy Gentleman Givenchy va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • gel de duș 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, fougère
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Gentleman Givenchy