Givenchy Gentleman Givenchygel de dus pentru corp si par pentru bărbați

Givenchy Gentleman Givenchy gel de dus pentru corp si par pentru bărbați
Givenchy Gentleman Givenchy gel de dus pentru corp si par pentru bărbați
150 ml
114RON

Cod: GIV05608 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Obțineți gratuit o geantă elegantă pentru călătorie la cumpărarea produselor Givenchy de minim 370 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 27.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 26.11.2020

Descriere parfum Givenchy Gentleman Givenchy
Compoziție

Gelul de duș Givenchy Gentleman Givenchy Gentleman Givenchy completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărui bărbat
  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • redă pielii senzația de confort
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Gentleman Givenchy