Givenchy Gentleman Givenchy BoiséeEau de Parfum pentru bărbați

1×
Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum pentru bărbați
Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Nou
50 ml
227RON

Cod: GIV08858 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Givenchy de minim 370 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Givenchy Gentleman Givenchy Boisée
Compoziție

Un parfum lemnos pentru un adevărat gentleman, puternic și, în același timp, delicat. Aceasta este apa de parfum pentru bărbați Givenchy Gentleman Givenchy Boisée, o creație plină de contraste – la fel ca și personalitatea dvs.

Compoziția sa parfumată gravitează în jurul combinației de piper picant cu coriandru, completată magnetic de mângâieri catifelate, de cacao.

  • un parfum lemnos
  • pentru un gentleman adevărat
  • lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu piper negru aromatic, coriandru și geranium. Apoi se dezvoltă elegantele note de iris, de lemn cald de cedru și de delicioase boabe de cacao. Baza parfumului, care persistă cel mai mult pe piele, se bazează pe un triunghi de lemn de santal, cu paciuli și lemn arzător.

Povestea parfumului
Parfumul lemnos Givenchy Gentleman Givenchy Boisée a fost lansat în anul 2020. Flaconul viril și enigmatic, cu un detaliu elegant din piele, reflectă perfect caracterul parfumului.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
geranium, piper negru, coriandru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, lemn de cedru, cacao
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, picante, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Gentleman Givenchy Boisée1