Givenchy Eau de Givenchy eau de toilette pentru femei

Givenchy Eau de Givenchy eau de toilette pentru femei
Givenchy Eau de Givenchy eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
251RON

251,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV06371 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Givenchy Eau de Givenchy
Compoziție

Apa de toaletă unisex Eau de Givenchy (2018) prezintă fața modernă a apelor de colonie citrice clasice, fiind destinată tuturor iubitorilor de parfumuri lejere și proaspete, cu o notă de eleganță neprotocolară.

  • un parfum citric, cu subtonuri florale și de mosc
  • pentru bărbați și femei plini de energie, care îndrăgesc minimalismul
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului:
Apa de toaletă debutează cu note răcoritoare, de bergamotă și de mandarină, cu accente de migdale amare. Aroma este îndulcită în inima parfumului, datorită acordurilor de portocale, de neroli și de flori de portocal, ca un ecou al vacanțelor de vară din sudul Europei. Compoziția este completată, la bază, de tonuri lemnoase, de cedru și de mosc senzual.

Povestea parfumului
Parfumul unisex Eau de Givenchy (2018) este o interpretare modernă a clasicului omonim din 1980. Flaconul, de un verde delicat, face aluzie la tradiția farmaciilor clasice, dar cu un concept minimalist modern. Aroma în sine amintește zilele de vară petrecute în grădinile Le Clos Fiorentine, din sudul Franței.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
citrice, moscat

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Eau de Givenchy