Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette pentru femei

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette pentru femei
Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
75 ml
262RON

349RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV4936 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 27.01.2021

Descriere parfum Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale
Compoziție

Un parfum floral proaspăt, ale cărui sclipiri cristaline reflectă începutul timpurilor. Aceasta este apa de toaletă pentru femei Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale, a cărei creație este inspirată de floarea de magnolie – una dintre primele flori de pe pământ. Frumusețea și puritatea sa fac acest parfum absolut de neuitat.

  • un parfum floral, ideal mai ales primăvara și vara
  • pentru femeile care vor să-și descopere zeița interioară
  • vă acompaniază rafinat la orice ocazie

Compoziția parfumului
Cel mai intens element din acest parfum sunt florile proaspete de magnolie, care ascund delicatețe și forță și se amestecă cu mii de petale dulci de iasomie profundă și de trandafiri îmbătători. Aceste acorduri de cristal scânteietor iluminează ultimul ingredient - moscul, datorită căruia parfumul se estompează cu aroma purității.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale este prezentat într-un flacon alb, elegant și pur, care subliniază perfect caracterul parfumului. A fost lansat pe piață în anul 2018.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
magnolie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Jasmine (arab), trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
florale, moscat

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale