Givenchy Dahlia Divineau de parfum pentru femei

31×
Givenchy Dahlia Divin eau de parfum pentru femei
Givenchy Dahlia Divin eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
323RON

Cod: GIV2734 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 16.12.2019
Ridicare personală
luni 16.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Givenchy Dahlia Divin
Compoziție

Givenchy Dahlia Divin este un parfum lemnos picant, cald și aromatic, perfect pentru ieșirile în societate. Compoziția nobilă și rafinată te va face să te simți la fel de cool ca și vedeta de R&B Alicia Keys, chipul parfumului.

Dahlia Divin urmează tema „florii fatale pentru femei misterioase și fascinante“ a predecesoarei sale, Dahlia Noir. Compoziția este centrată în jurul unei note de iasomie sambac, pe o bază de lemn de chiparos. Debutează cu note de corcodușe, inima este formată din iasomie sambac și flori albe, iar baza din lemn de santal, din vetiver și din paciuli.

Este un parfum elegant, clasic și oarecum formal. Se poate folosi cu succes și la ocazii mai deosebite. Vrea prietenul tău să-i cunoști părinții? Dă-te cu Dahlia Divin vei face o impresie excelentă. Pentru acele ocazii când vrei să pari serioasă, în cel mai elegant mod posibil. Un parfum indispensabil pentru imaginea ta.

Compoziție

Note varf
corcoduse
Note inima
flori albe, iasomie
Note baza
patchouli, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Givenchy

Brandul Givenchy combină eleganța franceză cu șarmul american. Apărut în 1952, poartă numele fondatorului său, Hubert de Givenchy. Acest aristocrat francez și-a început cariera efectuând stagii în casele Dior și Piguet și visând la propria casă de modă.

Visul i s-a împlinit curând și, astfel, Givenchy s-a putut mândri că îmbracă familiile Guinness și Kennedy, precum și pe Audrey Hepburn. Legendara actriță, cea mai celebră clientă a sa, a jucat și rolul de muză pentru primul parfum Givenchy. Astăzi, brandul se poate mândri cu peste 60 de ani de succes, atât în domeniul modei, cât și în cel al parfumurilor.

Parfumurile Givenchy pentru femei împletesc eleganța și stilul cu un anumit tupeu cochet, ca în cazul legendarului Givenchy Very Irrésistible. Parfumurile bărbătești personifică gentlemanul modern, nume folosit și de cea mai celebră loțiune după ras a brandului. Emblematice sunt și cosmeticele decorative Givenchy sau produsele de îngrijire a tenului.

Rating Givenchy Dahlia Divin