Givenchy Dahlia DivinEau de Parfum pentru femei

33×
Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum pentru femei
Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
340RON

Cod: GIV2734 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Obțineți gratuit o geantă elegantă pentru călătorie la cumpărarea produselor Givenchy de minim 370 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 27.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Givenchy Dahlia Divin
Compoziție

Învăluiți-vă trupul și sufletul în parfumul care captează puterea divină a zeiței moderne – Venus, care se scaldă în strălucirea soarelui. Aceasta este vraja apei de parfum pentru femei Givenchy Dahlia Divin. Combină acorduri discrete și intense, cu un rezultat la fel de elegant ca o rochie haute couture.

  • un parfum floral, cu tonuri lemnoase
  • pentru femeia care vrea să-și evidențieze rafinamentul
  • poate fi folosit în fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri dulci de corcodușe suculente, care sunt apoi amestecate cu flori albe de iasomie, trandafiri inconfundabili și piersică. Se încheie cu un concert senzorial: vetiver, cedru, lemn de santal dulce și paciuli.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Dahlia Divin a fost lansat în anul 2014, fiind creat de parfumierul François Demachy

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
corcoduse
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, lemnoase

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Dahlia Divin33